S-a semnat contractul de finanțare pentru construirea parcului fotovoltaic de la Lețcani

Primarul comunei Lețcani, Stelian Turcu, a semnat astăzi la Ministerul Energiei, contractul de finanțare pentru construirea unui parc fotovoltaic, cu o capacitate de 410 kW, în valoare de 500.000 de euro, fonduri europene.
„Mă bucur să văd că administrația liberală de la Primăria comunei Lețcani este dedicată dezvoltării durabile și încurajează investițiile în energia regenerabilă, acest parc fotovoltaic asigurând necesarul de energie pentru iluminatul public, pentru grădinițe sau școli și care va contribui la bunăstarea comunității noastre”, a declarat Lucian Rusu- Secretar general adjunct la Guvernul României.
Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi text
„Astăzi am semnat contractul de finanțare cu Ministerul Energiei, în valoare de 500.000 de euro, fonduri europene, cu care vom construi un parc fotovoltaic cu o capacitate de 410 kW, prin care vom asigura necesarul de energie electrică pentru iluminatul public și pentru toate instituțiile locale: creșă, grădinițe, școli și primărie.
Am construit împreună, am demonstrat împreună și tot împreună vom construi viitorul!”, a spus Stelian Turcu, primarul comunei Letcani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.