Începe proiectarea Parcului Industrial de la Holboca

Președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe, a semnat ordinul de începere a serviciilor de proiectare a Parcului Industrial Holboca, etapa studiului de fezabilitate.
„Așa cum mi-am asumat, obiectivul de a construi parcuri industriale a fost o prioritate a mandatului meu și va rămâne o prioritate și în mandatul următor. Creăm infrastructura necesară în mai multe zone din județ, astfel încât să stimulăm economia locală, să atragem investitori și să oferim locuri de muncă ieșenilor. Holboca este o comună importantă din zona metropolitană, cu un potențial uriaș, iar prin parteneriatul cu primarul Neculai Pamfil vom continua să facem investiții concrete pentru această frumoasă comunitate”, a declarat Costel Alexe, Președintele Consiliului Județean Iași.
„O veste bună de la Consiliul Județean Iași: s-a semnat ordinul de începere a serviciilor de proiectare a Parcului Industrial Holboca, etapa studiului de fezabilitate.
Așadar, contrar gurilor rele, proiectul nu a fost abandonat după alegeri. Nu a fost doar “promisiune de campanie”, ci este un proiect cât se poate de real, dar cu numeroase etape care trebuie parcurse pentru implementare. Mulțumim pentru implicare Președintelui CJ, Costel Alexe și întregii echipe care se ocupă de proiect!
Concomitent, cu susținerea CNI, Primăria Holboca vine în sprijinul Consiliului Județean și pregătește deja calea de acces spre amplasamentul parcului. Astfel, lucrările de execuție la parc vor putea începe imediat ce se va ajunge în această fază a proiectului”, a spus Neculai Pamfil, primarul comunei Holboca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.