O investiție de peste 5 milioane de lei a fost inaugurată într-o comună din județul Iași

Un așezământ cultural a fost inaugurat ieri în comuna Popești din județul Iași, investiție in valoare de 5.248.386 lei, din care 4.747.657,86 lei finanțare acordată prin Compania Națională de Investiții.Comuna care are in componenta satele Doroșcani, Hărpășești, Obrijeni, Pădureni, Popești și Vama are un  cămin cultural cultural modern și funcțional, construit de la zero care include o sală multifuncțională, spații pentru muzeu, pentru bibliotecă, o sală de festivități cu o capacitate de 120 de persoane  și spații pentru depozitare.

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane
„Am participat, cu drag, la inaugurarea noului cămin cultural din comuna Popești. Comunitățile se schimbă în bine atunci când sunt administrate corect, iar primarul Vasile Lupu și administrația liberală din #Popești au demonstrat în toți aceștia ani că știu, pot și vor să lucreze pentru a dezvolta comuna. Investițiile din Popești sunt un model de bună practică în întreg județul Iași.
Felicitări primarului Vasile Lupu și echipei liberale din comuna Popești! La cât mai multe evenimente frumoase pentru comunitate în acest spațiu nou și modern!”, a declarat Costel Alexe, presedintele Consiliului Judetean Iasi.
May be an image of 14 people, people dancing and violin
Programul artistic a fost susținut de Cenaclul literar „Vânare de gând” din Popești și de soliștii de muzică populară Claudia Martinică și Constantin Bahrin.
May be an image of 10 people and people dancing

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.