Conferința Națională de Patologie Infecțioasă

Conferința Națională de Patologie Infecțioasă, organizată în perioada 27 – 29 iunie 2024 de Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Sf. Parascheva” Iași, Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa”, Societatea de Boli Infecțioase și HIV/SIDA și Asociația Institutul Pan-European de Cercetare „Prof. dr. Vasile Luca”, abordează în mod complex patologia infecțioasă, un domeniu vast și în continuă evoluție.
Ar putea fi o imagine cu 5 persoane, podium şi text
„Oraș al marilor școli și al savanților de renume, Iașul este deosebit de onorat să găzduiască astfel de evenimente.
Iașul a devenit de multă vreme un centru medical de mare anvergură, grație medicilor excepționali pe care îi are această parte de țară. Ne recomandă o foarte bună școală de medicină, dar și o lungă istorie a actului medical de calitate. De asemenea, mulți medici școliți la Iași profesează peste tot în România și în lume!
Tuturor medicilor și specialiștilor le mulțumesc din tot sufletul că există și că, în pofida unui sistem medical cu multe lacune, înregistrează progrese extraordinare în munca lor și rămân profund devotați actului medical. Am văzut acest lucru de-a lungul cumplitei pandemii de Covid-19, când personalul medical a fost la înălțime!
Primăria Municipiului Iași și eu însumi, în calitate de primar ori de simplu cetățean, vom fi mereu alături de sistemul medical.
Urez succes lucrărilor conferinței și multă sănătate tuturor!”, a transmis primarul Mihai Chirica.
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.